Маленькі патріоти: У окупованому Севастополі діти намалювали прапор України (фотофакти)

У своїх малюнках діти жодного разу не зобразили російську або військову символіку.

Дитяче свято у окупованому Криму. Фото: Крим.Реалії.

У Севастополі 1 червня під час святкових заходів до Дня захисту дітей, маленькі жителі міста намалювали на асфальті український прапор. Новину повідомляють Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

Зазначається, з ранку на Приморському бульварі відбувся конкурс малюнків на вільну тему. У своїх малюнках діти жодного разу не зобразили російську або військову символіку, а для своїх малюнків часто вибирали синьо-жовті кольори українського прапора. В основному малювали природу і тварин. Всі учасники конкурсів були відзначені призами. На набережній Корнілова для дітей провели музичну зарядку.

Російський уряд прийняв рішення не влаштовувати єдиного загальноміського свята міста. Кожна установа культури і освіти повинні були розробити свою програму.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...