"Малообразованные, тупые мракобесы, наглухо промытые пропагандой," - фільм про захисників "русского мира" (відео)

В фільмі показані "три дні з життя окремої роти сепаратистів в "ЛНР".

Російські бойовики. Фото: mignews.com.ua.

У мережі з'явився документальний фільм "По той бік Місяця" режисера Леоніда Канфера про росіян, які воюють на боці бойовиків самопроголошеної "ЛНР". Відео було розміщене 9 березня на YouTube. В анотації сказано, що в фільмі показані "три дні з життя окремої роти сепаратистів в "ЛНР": перед боєм, під час бою і після бою". Оцінку фільму на своїй сторінці в Facebook дав блогер Мирослав Олешко, передають Патріоти України.

"Отличный документальный фильм про террористов-"ополченцев". Кто ими становится, как ими становятся. Тут весь русский мир в своей красе. Малообразованные, тупые мракобесы. Наглухо промытые пропагандой. Низшие слои общества. Маргиналы. Радикалы. Это и есть истинный русский мир 21 века. Сотни наемников с территории России. Неудачники, люмпены. Они воюют за собственные мифы, за свой манямирок. Против "фашистов" и "Америки".

На полном серьезе говорю, в этот бред они верят. Вот они, ватники. Глупые, зашоренные, нищие, озлобленные, но с чувством МЕССИАНСТВА. Они СПАСАЮТ русский мир, противостоя Западу. Есть парочка радикалов из Риги. Конечно неграждане, потому что не смогли пройти натурализацию. Не потому что русские, а потому что варвары, звери, садисты. Как со страниц брошюры "Унтерменш". Впрочем, все "ополченцы" так называемых "ДНР" и "ЛНР" будто живые иллюстрации к данному пособию. Человекоподобные звери. Такой он, русский мир," - написав Олешко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...