"Маразм крепчал, шиза косила": Соцмережі потішила новина росЗМІ про закупівлю США живих тканин росіян

Американському військовому відомству нібито потрібні зразки молекул РНК, які беруть участь в реалізації генетичної інформації людини, і синовіальна рідина, що забезпечує рухливість суглобів.
Росіян продовжують лякати американцями. Ілюстрація: ЖЖ.

У соцмережах посміялися над новиною про те, що ВПС США хочуть закупити зразки РНК - живих тканин росіян європеоїдної раси. Про це пише пропагандистське видання Russia Today та "КП" з посиланням на тендер, розміщений на сайті державних закупівель США, передають Патріоти України.

Зазначається, що американському військовому відомству потрібні зразки молекул РНК, які беруть участь в реалізації генетичної інформації людини, і синовіальна рідина, що забезпечує рухливість суглобів. ВПС планують закупити 12 зразків молекул РНК.

"У пошуках додаткової хромосоми", "Командуванню ВПС США доведеться як слід відмити росіян європеоїдної раси, щоб переконатися, що це не татарин", - пишуть люди в соцмережах.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...