Масово подають рапорти на звільнення: Бойовики "ЛНР" обурені алкоголізмом своїх російських командирів

Розвідка дізналася, що протягом березня-квітня двадцять вісім бойовиків подали рапорти на звільнення.

Бойовики "ЛНР". Фото: Ukr.media.

Терористи з так званої 7-ї мотострілецької бригади "другого армійського корпусу" "ЛНР" висловили невдоволення діями російських офіцер, які зловживають алкогольними напоями і віддають недоцільні накази. Про це повідомляється на сторінці в Facebook Головного управління розвідки Міністерства оборони, передають Патріоти України.

"У "7 окремої мотострілкової бригади (Брянка)" "2 АК" спостерігається зростання невдоволення особового складу безвідповідальним ставленням посадових осіб серед офіцерів ЗС РФ до забезпечення належних умов проходження служби у бригаді", - йдеться у повідомленні.

Так, розвідка дізналася, що протягом березня-квітня двадцять вісім бойовиків подали рапорти на звільнення. "Незадоволені військовослужбовці звинувачують командира бригади та офіцерів штабу в систематичному зловживанні спиртними напоями,а також у тому, що в нетверезому стані дають недоцільні та суперечливі накази і розпорядження, які призводять до надмірного фізичного і морального навантаження і небойових втрат серед особового складу. Для перевірки стану справ у бригаду прибула комісія корпусу", - додали військові.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...