Матіос доповів про страшну статистику небойових втрат серед вояків АТО

Головними причинами подібного явища військовий прокурор вважає посттравматичний синдром та необережне поводження зі зброєю.
Анатолій Матіос. Фото: uapress.info.

Небойові втрати в Збройних силах України становлять понад тисячу осіб. Про це заявив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, передають Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

"Нестатутні відносини, небойові втрати, як безповоротні, так і санітарні, мають вражаючі цифри. І це всього-на-всього результат посттравматичного синдрому, відсутності суспільного примирення", - сказав Матіос.

На питання про цифри військовий прокурор відповів, що вони становлять приблизно "понад тисячу вбитих, близько трьох тисяч поранених. Різні небойові ситуації, самогубства, алкоголізм, необережне поводження зі зброєю, нестатутні відносини тощо".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...