"Матір-подорожувальниця": Вагітну двійнею жінку вже другий раз за тиждень шукають правоохоронці

Таємниця під сімома печатями: лікарі не знають про її вагітність, батьки не знають про її місце перебування.

Дарина Лаговська. Фото google.com

Дарина Лаговська, яка була на 9 місяці вагітності й чекала на двійню, другий раз за тиждень пропала безвісти. Цього разу вона вішла з дому на світанку в нічній сорочці й капцях, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

За словами батьків Лаговської, вона пішла з дому о 5 ранку. На її пошуки були зорієнтовані всі підрозділи поліції Житомира й Києва.

"Батьки звернулися з заявою про її зникнення. Просять розшукати, встановити, куди вона могла піти в такому вигляді", - повідомила керівник відділу комунікації ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко. Батько підтверджує, що донька пішла з дому в нічній сорочці й капцях.

Як зазначають журналісти, мати, яка декілька днів тому просила про допомогу, тепер просить забути про її родину й не турбувати. Цікаво, що в поліклініці за місцем проживання Дар`ї стверджують, що дівчина не була на обліку як вагітна.

Такої інформації немає і в столичних клініках.

"За офіційними даними, пацієнтки з таким прізвищем не було", - стверджує головний гінеколог України В`ячеслав Камінський. Медик підкреслює, що ця історія містить багато таємниць. Як повідомили журналістам родичі дівчини, у цей період вона нібито вже не була вагітною, а дітей втратила по дорозі з Києва до Житомира.

За словами Камінського, спочатку правоохоронцям треба встановити, чому дівчина не була обліку, де народжувала та як так сталося, що момент появи нових українцев ніде не зафіксований.

"Можливо я й помиляюсь, але я впевнений, що без допомоги людей, які були б зацікавлені в цих дітях - ну, не обійшлося, 100%. Якщо це двійня - то протягом 6-10 годин така пацієнтка має бути під інтенсивним наглядом, оскільки це ризик для цієї жінки, для здоров`я та для життя", - стверджує лікар. У поліції говорять, що поки що шукають саму дівчину. Як тільки знайдуть її - будуть розслідувати, что сталося з новонародженими.

Як повідомляє ТСН, "дівчину знайшли вже без дітей".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...