​Матимуть ще одного «мученика»: Суд РФ своїм вироком зробив рекламу телеведучому, котрий побив українця у прямому ефірі (відео)

Колишній український телеведучий з «Інтера», що втік до Москви, де влаштувався на одіозний телеканал «Звезда» Юрій Кот отримав ще один гарний інформаційний привід для піару, себе та групи Миколи Азарова

Суд Москви засудив до 160 годин обов'язкових робіт колишнього українського телеведучого, члена азаровського "Комітету порятунку України" Юрія Кота за завдання побоїв українському політологу В'ячеславу Ковтуну, зазначають Патріоти України.

Відповідне рішення мирового судді судової дільниці №351 району Аеропорт міста Москви опублікував Ковтун на своїй сторінці в Facebook. Ковтун, зокрема, вказує, що Кот побив його із хуліганських спонукань.

Також повідомляється, що 26 травня 2016 року Кот під час зйомки телепередачі "Процес" на телеканалі "Звезда" у присутності великої кількості громадян: масовки, знімальної групи, телеглядачів, "будучи агресивно налаштованим під час обговорення питання телепередачі "Еміграція в Росії, антифашистський рух", демонструючи зверхнє ставлення до правил поведінки в суспільстві та громадських місцях", спровокував конфлікт із Ковтуном. Зокрема, завдав йому щонайменше двох ударів в область обличчя.

У вироку зазначено, що Кота визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ст. 116 Кримінального кодексу РФ. Призначено покарання у вигляді обов'язкових робіт строком на 160 годин. Кот називає себе керівником департаменту інформації в "Комітеті порятунку України". 3 серпня 2015 року в Москві оголошений в розшук екс-прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив про створення "Комітету порятунку України", а також про рішення висунути від "комітету" на посаду президента України Володимира Олійника, якого також розшукують українські правоохоронці. Членом комітету є також оголошений у розшук в Україні колишній депутат Верховної Ради Ігор Марков.

Джерело

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...