Мажори кримінального світу: У Києві затримали 24-річного "злодія в законі" (відео)

В Україні "вундеркінд від криміналу", відомий під прізвиськом Гіга зургецький, проживав за підробленими документами.
У Києві затримали 24-річного "злодія в законі"

Правоохоронці затримали в Києві 24-річного іноземця, який виявився наймолодшим "злодієм у законі". Про це повідомляє прес-служба столичної поліції, зазнчають Патіоти України.

"Цей хлопець жодного разу не відбував покарання у місцях позбавлення волі. Його "коронація" відбулася у грецькому містечку в 2013 році, коли йому було 20 років. Під час спілкування чоловік відмовився розповідати подробиці своєї "кар'єри", – розповів начальник Голосіївського управління поліції Денис Ярославський.

В Україні він проживав за підробленими документами. Чоловіка направили в Чернігівський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Готуються документи для його депортації. Поліція перевіряє, чи причетний молодик до скоєння злочинів в Україні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...