"Медведєву байдуже, що подумають виборці, адже у них немає справжнього права голосу", - Deutsche Welle

Обурення журналіста викликали недавні поради Медведєва педагогам, які він дав на заході «Территория смыслов» у відповідь на питання про низькі зарплати – або ж працювати мовчки, або ж змінити професію, наприклад, піти в бізнес.

Дмитро Медведєв. Фото: ТСН.

Оглядач німецької інформаційної агенції Deutsche Welle критикує прем’єр-міністра РФ Дмитра Медведєва за його великодержавний цинізм, передають Патріоти України.

Обурення журналіста викликали недавні поради Медведєва педагогам, які він дав на заході «Территория смыслов» у відповідь на питання про низькі зарплати – або ж працювати мовчки, або ж змінити професію, наприклад, піти в бізнес. Оглядач, який сам походить з Росії, згадує, як чого вчителька російської літератури продавала на ринку солоні огірки щоб вижити. Зараз, можливо, ще не настав той час, коли вчителі будуть продавцями на ринку, проте він не за горами. І прем’єр-міністр має знати, що гроші, які платить держава педагогам, замалі.

Будь-який інший політик за такі жорстокі і незграбні слова уже давно б покинув своє крісло. Будь-який і будь-де, але не в Росії. Підсилює враження від ситуації те, що це сказано напередодні парламентських виборів, на фоні обвинувачень опозиції в корупції. Проте, Медведєву байдуже, що подумають виборці, адже у них уже давно немає справжнього права голосу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...