"Мене не треба було захищати": у Києві водій маршрутки відмовився везти безкоштовно інваліда АТО (фото, відео)

Водій маршрутки №429 в ганебній формі відмовив учаснику бойових дій, інваліду третьої групи у безкоштовному проїзді.

Водії маршрутки продовжують знущатися над пільговиками... Ілюстрація: РБК.

У Києві водій маршрутки №429 відмовився везти учасника АТО. Про це розповів журналіст Володимир Тимофійчук на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Нам інваліди війни не потрібні", — приблизно так я б перефразував ситуацію, свідком якої став сьогодні особисто. Водій маршрутки №429 в ганебній формі відмовив учаснику бойових дій, інваліду третьої групи у безкоштовному проїзді. Пояснення маршрутчика бійцеві АТО прозвучало вже у звичній для певної категорії населення манері: "Мене не треба захищати", - написав він.

"У мене виникає два питання. Перше: навіщо нам закони, коли для певних осіб вони не писані? І друге: чи збігається позиція Департаменту транспортної інфраструктури КМДА з позицією водія маршрутки?" — обурився журналіст.

Володимир Тимофійчук також опублікував фотографію посвідчення учасника АТО і витяжки з нормативних документом, які регламентують право певних категорій людей на безкоштовний проїзд. У коментарях користувачі висловили своє обурення інцидентом.

"Вова молодець. Я зазвичай їду до кінцевої і б'ю їб*ло. А після цього викликаю власника маршрутки. Бувало і йому діставалося. Але тут гірше інше. Люди", - пишуть в мережі. Всі мовчали як мишки. Я б не здивувався, якщо б ще і стали на бік маршрутчика. У нас це зазвичай так і відбувається", - зазначив у коментарях Тимофійчук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...