"Мене трусить, просто страшно тепер там їздити": Киянка розповіла про нещасний випадок у метро

На станції "Кловська" пасажир, порушив правила і впустив свою валізу на ескалаторі. Була серйозно травмована 25-річна дівчина.

Станція метро "Кловська". Фото: Сегодня.

У Києві на станції метро Кловська стався нещасний випадок на ескалаторі. Про це повідомила киянка Анастасія Закоморна у Facebook, передають Патріоти України.

"Мене вже 20 хвилин, як трусить. Здається, щойно стався меганещасний випадок на ескалаторі ст. метро Кловська. Ескалатор, який їхав зверху вниз, різко зупинився. Посередині його шляху стояла дівчина. Вище їхав хтось із величезною важкою валізою. Ця валіза почала летіти униз. Збила із ніг дівчину. Вона пролетіла кілька сходинок, із неї злетіло взуття, валіза далі полетіла на платформу", - розповіла вона.

За словами Закоморної, дівчина могла отримати серйозні травми. "Мене досі трусить. Просто страшно їздити в метро. Як убезпечитися від таких випадків? І як у таких ситуаціях допомогти постраждалій людині?" - написала дівчина. Постраждалу забрала швидка у лікарню.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...