​"Мене звати Валерій Ананьєв. У минулому військовий": Важкотравмований ветеран АТО пішки долає Європу маловідомими стежками​

Ветеран АТО вирішив довести всім, що безвіз для України відкриває перед кожним широкі можливості, щоб відчути себе вільною людиною.

Валерій Ананьєв. Фото:Fаcebook

"Мене звати Валерій Ананьєв. В минулому військовий. У мене за плечима 5 років служби в ВДВ, три з яких припали на війну. Пів року тому мене звільнили через травми отримані під час бойових дій, і я вперше в житті залишився представлений сам собі." Про це пише Валерій Ананьєв на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

Коли Європарламент проголосував за безвіз для України, я помітив скільки брехні ллється на цю чудову подію і більше того, знайшлося багато людей, які повірили в те, що ця подія носить негативний характер для нашої країни. Я задумався, чому люди вірять і повторюють брехню? Тому що бояться вийти за межі свого комфорту і відкрити для себе щось нове. А ця брехня виправдовує їх страх.

Зараз, коли безвіз вже є, я вирішив зробити щось таке, що позбавить будь-кого шансів виправдатися. Я вирушив у піший похід з Парижу, через усю Францію, через усю Іспанію до Узбережжя Атлантичного океану до мису Фіністерре.

Я втілюю у собі все те, чим люди себе виправдовують: не знаю мови, ніколи не був за межами України, йду один, з собою в мене буде необхідний мінімум грошей і більше того, все буде дуже гіпертрофовано. Я буду йти не по туристичним стежкам, а по місцях, які для того не пристосовані, не два дні, а більше двох місяців, більше ніж півтори тисячі кілометрів, пішки!

Я сподіваюсь, що після того, як я це зроблю, хоча б хтось замислиться і вирішить спробувати. Не потрібно виходити за межі свого комфорту, ці межу треба розширити. Я піду шляхом Святого Якова. Я Вільна Людина.

А тим часом, поки ви це читаєте, я вже пройшов більше 1200 кілометрів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...