"Мені їх подарували": В Україну намагався в'їхати молдаванин з пакунком георгіївських стрічок (фото)

ДПСУ вирішила заборонити йому в'їзд до країни на 3 роки.

Ліхтарик з електрошокером та стрічки, вилучені у молдаванина. Фото: прес-служба ДПСУ.

У суботу, 11 лютого, українські прикордонники на кордоні з Молдовою виявили в автівці молдаванина, який їхав в Україну, пакунок з георгіївськими стрічками. Через таку знахідку йому заборонили в'їзд в Україну на три роки. Про це у неділю повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України (ДПСУ). Новину передають Патріоти України.

Як зазначається, прикордонники Чернівецького загону спільно з робітниками митниці затримали у пункті пропуску «Мамалига-авто» громадянина Молдови, який прямував в Україну на автомобілі «Дачія-Логан». У ході перевірки у нього виявили заборонені предмети пропагандистського характеру, а саме пакунок з 25 георгіївськими стрічками. Ще у молдаванина знайшли ліхтар з вмонтованим електрошокером.

Чоловік пояснив, що стрічки у нього з Росії, там йому їх подарували під час проведення акції. Каже, що просто забув їх викласти. Прикордонники повідомили про знайдені предмети у правоохоронні органи Чернівецької області. Самого громадянина Молдови в Україну не впустили. При цьому ДПСУ вирішила заборонити йому в'їзд до країни на 3 роки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...