Мера-сепаратиста прифронтового Торецька заарештовано у залі суду

Суд повністю задовольнив клопотання прокуратури. При цьому стаття, по якій заарештований Слєпцов, не передбачає застави.

Володимир Слєпцов. Фото: hromadskeradio.org.

Краматорський міський суд задовольнив клопотання прокуратури і заарештував мера Торецька (до перейменування - Дзержинськ, Донецька область) Володимира Слєпцова на 60 діб. Про це з суду повідомив кореспондент «Новин Донбасу», передають Патріоти України.

Суд повністю задовольнив клопотання прокуратури. При цьому стаття, по якій заарештований Слєпцов, не передбачає застави. Адвокати Слєпцова кажуть, що подаватимуть апеляцію, оскільки, за їхніми словами, за станом здоров'я підозрюваний не зможе перебувати в СІЗО.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...