Мережа вибухнула: "Штрафувати авто батька Порошенка за неправильне паркування "якось не по-людськи", - кажуть у поліції (відео)

Поблизу Верховної Ради поліція порушників не помічає.

Для поліції однакові поки що не усі. Фото: скріншот з відео.

Журналісти програми "Схеми" помітили цілий ряд автівок, які припаркували під знаком "Паркування заборонене" біля будівлі українського парламенту та вирішили поцікавитися в поліцейських, чому воне не оштрафували цих водіїв, передають Патріоти України.

Користувачі соцмереж відразу відреагували на відео. "Автомобиль президента Польши был оштрафован за неправильную парковку. Красный "Фольксваген" польского президента, который был припаркован под резиденцией в Кракове, частично перекрывал тротуар и не оставлял полтора метра для пешеходов. Соседи вызвали полицию, и правоохранители заблокировали колеса. Штраф за неправильную парковку оплатила дочь главы Польши, потому что именно она и пользуется машиной", - написав один з користувачів.

"Перед законом должны быть все равны, нарушил - заплати штраф, буянишь - мордой в асфальт. Это должно касаться всех без исключения!!! Тогда будет порядок", - погодився з ним інший коментатор.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...