Мережу збурила новина про прем'єру серіалу з українськими акторами на росТБ (фото)

У російському серіалі знялися Володимир Горянський, Ада Роговцева та Аліна Гросу.

Володимир Горянський. Фото:Кино-Театр.РУ

На кремлівському "Первом канале" відбулася прем'єра серіалу з українськими акторами Володимиром Горянським, Адою Роговцевою та Аліною Гросу. Про це повідомила сама Гросу в своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні прем'єра нашого чудового серіалу. Включайте і насолоджуйтеся", - написала Гросу.

Блогер Дмитро Скворцов пригадав Горянському заяви про те, що він відмовляється зніматися у російських фільмах через конфлікт між країнами.

"Пам'ятайте того Горянського, що "до Росії не поїде грати навіть Гамлета"? Зустрічайте! Ну, фашисточку Адочку (ще не так давно парторга київського театру), яка нині знову на "Первом канале" зіркує представляти всеїдному російському глядачеві, думаю, не треба. А про диво на ім'я Горянський, нагадати слід", - написав він у своєму Facebook.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...