Мешканка Єнакієвого розповіла про "ОБСЄ з автоматами на Донбасі", яке зганяє людей на мітинги

Спеціальні «рознарядки» надходять директорам шкіл та лікарень, їм повідомляють проти чого треба протестувати та яка кількість людей потрібна для мітингу. На місце проведення акцій людей під охороною місцевої «поліції» звозять представники «ДНР».

Мітинг проти ОБСЄ у Донецьку. Фото: соцмережі.

Жителька окупованого бойовиками «ДНР» Єнакієвого, яка працює медиком, розповіла про організацію масових акцій на підтримку дій терористичної влади. Вона, зокрема, поділилася деталями мітингу проти збройної місії ОБСЄ на Донбасі, що пройшов у Донецьку 10 червня. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Так, на подібні мітинги, за її словами, зганяють в основному працівників бюджетної сфери, зокрема медиків чи вчителів. За відмову від участі у таких заходах їм погрожують звільненнями. «Так от, останній тиждень у нас в Єнакієвому просто «підірвав» місто. Спочатку, під загрозою звільнення, нас змушували підписувати відозви за виконання Мінських угод. Потім прийшла рознарядка про виділення людей в Донецьк на мітинг», - зазначила жителька окупованого міста.

Спеціальні «рознарядки» надходять директорам шкіл та лікарень, їм повідомляють проти чого треба протестувати та яка кількість людей потрібна для мітингу. На місце проведення акцій людей під охороною місцевої «поліції» звозять представники «ДНР». «Скрізь повно озброєних патрулів. Не ОБСЄ, звичайно. По говору впізнаємо російську глибинку. Хтось жартує «А ОБСЄ-то вже з автоматами!», - розповідає подробиці вчорашнього мітингу проти ОБСЄ Будинська.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...