"Мешканці «ДНР» відчули на собі результати «реформ»: Блогер прокоментував останні "прожекти" ватажків терористів

В окупації, якщо щось змінюється на гірше, то назад вороття немає.

МТС у Донецьку залишиться? Ілюстрація: соцмережі.

Донецький блогер Євген Козаков повідомив про життя в окупованому місті у своєму блозі, передають Патріоти України.

За його словами, ще раніше його мешканці знали, що мережу Lifecell ніхто відновлювати не буде. Всі заяви від «ДНР» сприймали просто як чергову балаканину. В окупації, якщо щось змінюється на гірше, то назад вороття немає. Вже понад тиждень на вулицях постійно доводиться чути, що ось-ось відключать МТС і зв'язок з більшою частиною України для жителів Донецька буде втрачено.

За словами Козакова, у більшій частині розмов можна почути, що багато хто проти таких «реформ націоналізації ДНР». Це призведе до того, що картки українських банків (а вони тут є у багатьох) стануть непридатними. Ніхто не зможе отримати гроші або хоча б поповнити собі рахунок для користування телефоном чи Інтернетом. Але з іншого боку, все обмінні пункти, які зараз працюють, теж закриються. Тому, є думка про те, що МТС таки залишиться працювати на окупованих територіях. До квітня повинна вирішитися доля цього оператора в окупації.

Якщо зв'язок все-таки зникне, то «ДНР» залишиться без значної частини прибутку, а їм це не вигідно, вважає блогер. Але з іншого боку, місцевий оператор «Фенікс» може частково компенсувати втрати. "Питання тільки в тому, чи будуть люди купувати пакети «Фенікса», - зауважив Козаков.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...