"Мясо додыхающее и нарезанное кусками": З'явилися деталі про свіжі великі втрати "ДНР"

В місцевий морг привезли 7 загиблих бойовиків.​

Росіянин відвоювався. Фото: Informator.media.

Окуповане Єнакієве Донецької області приймає загиблих і поранених терористів "ДНР" в результаті бою в районі Світлодарської дуги. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповів єнакіївський лікар і блогер Олександр Чернов, передають Патріоти України.

"Сегодня расслабившееся "тыловое" Енакиево вновь принимает дохлое и (надеюсь!) додыхающее оркомясо из-под относящегося к Енакиевской агломерации Углегорска. ГБ№1 (бывшая ЦГБ, ГБ7) - впервые за 2+ месяца привезены свежераненые орки - пока 4, один на издыхании. Хирурги, реаниматологи, травматологи - в полном составе оставлены на "бесплатное дежурство" - ждут еще..." - написав Чернов.

Також, за його словами, в місцевий морг завезли 7 загиблих бойовиків. "Морг - на данный момент двумя завозами 2+5 (в 17:00 и в 19:30 по Киеву) - уже 7 свежих оркотрупов: больше, чем за весь предыдущий квартал! Есть и пулевые и осколочные. 2 - вообще в буквальном смысле мясо кусками. Ждем информации о "новых поступлениях"!" - додав Чернов.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...