"Міфи бойовиків "ДНР": Сам повертатися в Якутію з Донецька не бажає, але боїться, що РФ захопить "київська хунта" (відео)

За словами терориста, Донецьк, де точиться війна, виглядає краще, ніж його рідне місто, де війни немає.
Терорист з Якутії додому не хоче. Фото: скріншот з відео.

Бойовик, що приїхав в Україну з Якутії для боротьби проти "київського режиму", вважає, що Україна хоче зламати Росію на Донбасі та перекинути свою владу на її територію. Відеокоментар бойовика з’явився у одного з користувачів Twitter, передають Патріоти України.

"Цей злочинець приїхав в іншу країну, де вбиває, грабує, мародерствує. Найманець-якут Михайло Федосєєв", – йдеться у підписі до відеоролику, який зробила обурена мешканка окупованої Макіївки Лілія Калашник.

Терорист упевнений, що не можна "здавати" Донбас Україні. "Якщо ми пропустимо київський режим, то повірте мені, він піде далі на Росію. Бо все, що тут відбувається, покликане зламати Росію", – переконаний терорист.

Щодо свого походження бойовик зауважив, що він народився за СРСР у Якутії, а зараз живе у Донецьку, де йому дуже подобається, додому він повертатися не збирається. За його словами, Донецьк, де точиться війна, виглядає краще, ніж його рідне місто, де війни немає.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...