Мільярди для "молодої республіки": "ДНР" збирається торгувати людськими органами на широку ногу, полонені та в'язні - основні "донори"

Ватажки "ДНР" вважають, що це принесе так званій "республіці" мільярди інвестицій.

Бойовики сподіваються на мільярдні прибутки. Фото: nyaski.ru.

У так званій "ДНР" планують поповнювати бюджет шляхом трансплантації людських органів. Про це повідомляє Укрінформ, посилаючись на представників медичних закладів на окупованій території. Новину передають Патріоти України.

За цією інформацією, лікарі відмовляються проводити подібні операції, боючись бути покараними за подібні вчинки. У "ДНР" вважають, що це принесе так званій "республіці" мільярди інвестицій. "Жодна країна світу не має простих правил проведення трансплантації", - впевнені терористи. За словами бойовиків, донорські органі в "ДНР" будуть братися в ув'язнених,полонених, які мають важкі ушкодження, не сумісні з життям.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...