Міністр Аваков визнав, що патрульний не мав права під час погоні стріляти по BMW (відео)

Арсен Аваков повідомив, що зараз триває розслідування дій поліції під час трагічних подій у столиці.

Арсен Аваков. Фото: bug.org.ua.

Глава МВС Арсен Аваков розповів про деякі висновки кривавої стрілянини у Києві за участі поліцейських. Про це він заявив в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на каналі 1+1, передають Патріоти України.

"Трапилася смерть однієї молодої людини. Це дуже прикро і дуже негативно. І нам прикро, що так сталося. Але правда також і в тому, що поліція завжди буде припиняти такі агресивні методи непокори", - наголосив Аваков.

"Інша справа – так, ми фіксуємо зараз перевірку. На момент розслідування поліцейського відстороняють від служби. Це зараз відбувається. Перевіркою займаються прокуратура, наша внутрішня безпека. Так, ми фіксуємо деякі порушення. Наприклад, за уставом – стріляти на ходу не можна. Потрібно було зупинитися. І це викликає деякі питання", - додав він.

Водночас, міністр наголосив, що у поліцейських немає тепловізорів, вони не бачать, хто перебуває в авто – терористи, молодь чи ще хтось. "Це проблема, яка може принести смерть", - додав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...