Місія ОБСЄ заявила про загострення ситуації в районі Авдіївки та Ясинуватої, кількість вибухів зросла в десятки разів

Бойовики перешкоджають пересуванню спостерігачів на окупованій території і постійно порушують режим "тиші".

Місія ОБСЄ на Донбасі. Ілюстрація:www.ukrinform.ua

У звіті Місії ОБСЄ за 24 вересня йдеться, що сепаратисти "ДНР" та "ЛНР" не дають можливості патрулювати спостерігачам території, і загрожують їм фізичною розправою, спеціально залякуючи пострілами в повітря. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Як сказано в звіті Місії, на Донбасі в "ДНР" спостерігачі зафіксували велику кількість вибухів. Всі вони були здійснені з порушенням домовленостей про "режим тиші".

"Місія ОБСЄ зафіксувала збільшення кількості фактів порушення режиму "тиші" на Донбасі, в основному в районі Авдіївки і Ясинуватої", - сказано в звіті Місії.

Спостерігачами було зафіксовано 209 вибухів проти 63 - за попередній звітний період. Більшість з вибухів було зосереджено в районі Авдіївки - Ясинуватої.

На Луганщині спостерігачі зафіксували 10 вибухів проти 29 - за попередній звітний період.

Крім цього, спостерігачі ОБСЄ зіткнулися з фактом перешкоджання їх пересуванню в районах населених пунктів Петрівське і Золоте.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...