Містка валіза: 11 уроків правильних зборів в подорож (фото)

Дотримуючись правил, все необхідне збираємо в чемодан легко і без стресів.

Збираємо валізу без стресів! Фото: sultantour.com.uaЛіто - це час канікул і відпусток, і звичайно ж, подорожей. У кожну поїздку, будь вона далека або близька, ми беремо з собою всі необхідні речі, які насилу намагаємося втиснути в чемодан або дорожню сумку. Навчитися легко і без стресу зібрати валізу в подорож пропонують Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

1. 3 пари штанів і ... Заздалегідь підготуйте список речей, які вам знадобляться під час подорожі і відпочинку з урахуванням того, куди ви їдете.

Якщо ви збираєтеся провести відпочинок на пляжі, не вносьте (так на всякий випадок) в ваш список черевики для прогулянок в горах, вони вам точно не знадобляться, а тільки займуть зайве місце. Маючи список, ви не тільки нічого не забудете взяти з собою в подорож, але і не залишите свої речі в готелі, збираючись додому.

2. Звертайте одяг валиками. Це дозволить вам не тільки заощадити місце у валізі, але і зберегти речі в кращому стані - з меншою кількістю складок.

3. Плями скажімо немає! Жирні плями від крему або шампуні на одязі, хто б хотів так почати свій перший день у відпустці? Щоб косметика не вимазав ваш одяг, варто піти на маленьку хитрість. Потрібно лише відкрутити ковпачок і обернути різьблення пляшки або тюбика поліетиленовою плівкою і закрутити назад. І ваші речі будуть в безпеці!

4. Ідеальний спосіб для перевезення взуття: вкладіть її в одноразову поліетиленову шапочку для душу. Так вона не забруднить одяг і буде лежати в одному місці.

5. Не поріжемося! Лезом бритви легко поранитися, тому кращий спосіб, щоб цього уникнути, це надіти на неї звичайний паперовий затиск, якій також захистить його від поломки.

6. Дитячий одяг найкраще пакувати комплектами, використовуючи, наприклад, пакети для заморозки овочів :-). Це дозволить заощадити не тільки місце у валізі, але і уникнути непотрібного стресу, адже все необхідне для переодягання дитини буде в одному місці.

7. Ви завжди можете втиснути в чемодан що-небудь ще! Щоб місце не пропадало дарма, можна, наприклад, шкарпетки, білизна, хустки впихнути в взуття, до того ж, це захистить її від вм'ятин і деформації.

8. Навіщо вам так багато крему? Під час відпочинку косметика в великій упаковці - це зайве. Вона занадто важка і займає багато місця. Варто перелити її в спеціальні пластикові пляшки для мандрівників або перелити в порожні маленькі пляшечки.

9. Зарядні пристрої, навушники та інші кабелі, щоб не вийшло, найкраще обернути, наприклад, навколо шматочка картону, старого календарика або подарункової карти.

10. Якщо сумка для ноутбука занадто велика і незручна, можете звернути його... в толстовку. Це дозволить заощадити місце для інших речей.

11. Крадіжка грошей - це найгірше, що може трапитися під час подорожі. Звичайно, можна розплачуватися і банківською карткою, але готівкові ще ніхто не відміняв. Крім таємних кишеньок, деяку суму можна заховати ... в тюбику від губної помади.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...