Місце ДТП з автомобілем Омельченко наводить жах на місцевих жителів

Тут постійно відбуваються аварії.

Смертельний перехід.

Пішохідний перехід, де автомобіль екс-мера Києва Олександра Омельченка збив молоду жінку, називають проклятим. Там не раз гинули люди, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Сегодня".

Він знаходиться на в'їзді до Чапаєвки, поруч з покинутим КПП, в 10-ти хвилинах ходи від авторинку, де працювала прибиральницею покійна. "Тут постійно гинуть люди. Я коли тут дорогу переходжу, то про себе молитву читаю: страшно!", - Говорить місцева мешканка Тамара Павлівна.

За словами голови комітету мікрорайону "Чапаєвка" Сергія Дегтярьова, покійна Тетяна прожила в селищі близько двох років. "Вона не тільки на авторинку прибиральницею працювала, ще підробляла продавчинею в магазинчику з шаурмою. Бідна жінка крутилася, як могла, щоб і себе прогодувати, і дочку ", - говорить Дегтярьов.

Тим часом, в поліції сказали, що інформацію про присутність екс-мера на місці ДТП або десь неподалік в той день обов'язково перевірять - можливо, для цього доведеться отримати дозвіл суду на доступ до особистих речей, наприклад, мобільного телефону.

"Ми не виключаємо, що за кермом автомобіля могла перебувати інша людина. Для цього був ретельно досліджений салон авто. Відібрано відбитки з керма, коробки передач, взяли відбитки пальців і біологічні сліди. Чекаємо результатів експертизи", - кажуть у поліції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...