Місцевий "Брюс Лі": У Києві чоловік не зміг втекти від поліції, але зламав одному зі співробітників ногу

"Копи" затримали горе-борця разом із метадоном, що той купив для власного споживання.

У Києві затриманий зламав поліцейському ногу. Фото google.com

У столиці зловмисник зламав ногу поліцейському, який намагався його затримати. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Києві, передають Патріоти України.

Зазначено, що співробітники правоохоронних органів зупинили чоловіка з підозрілим пакетом у руках. "Хлопець викинув пакет і почав тікати. Один із поліцейських швидко наздогнав чоловіка, проте той вчинив спротив. Під час затримання оперативник зазнав тілесних ушкоджень (перелом кістки ноги). Йому надали медичну допомогу", - відповіли в поліції.

"Копи" вилучили поліетиленовий пакет із кристалічною речовиною світлого кольору. За попередніми даними, це був наркотик метадон, який 32-річний чоловік придбав для власного споживання.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...