Міжнародні спостерігачі зафіксували факти поповнення арсеналу терористів ОРДЛО з РФ, - СЦКК

Кремль і далі продовжує підтримувати бойовиків на Донбасі військовою технікою та озброєнням.

Місія ОБСЄ на Донбасі. Ілюстрація:112.ua Спостерігачі місії ОБСЄ продовжують виявляти факти розміщення значної кількості засобів вогневого ураження на тимчасово непідконтрольній Україні частині Донбасу. Про це інформує в четвер українська сторона Спільного центру з контролю та координації, зазначають Патріоти України.

Так за наявною інформацією, у районах населених пунктів Антрацит та Алчевськ було виявлено переміщення колони техніки бойовиків, щонайменше 15 вантажівок, які рухалися з боку тимчасово непідконтрольного пункту пропуску "Довжанський", що на кордоні з Російською Федерацією.

"Зазначене, зазвичай свідчить про чергове поповнення арсеналу бойовиків засобами ураження, для здійснення ними своїх злочинних намірів на території Донецької та Луганської областей", – зазначають в СЦКК.

Крім цього, за результатами моніторингу СММ ОБСЄ підтверджено розташування 18 гаубиць різного калібру на південний захід від міста Луганська (район населеного пункту Бугаївка).

У цьому ж районі, та поблизу населеного пункту Шимшинівка Луганської області, за межами відведення спостерігачі місії задокументували розміщення 32 одиниць танків різної модифікації.

Окрім того, в СММ ОБСЄ підтвердили факти розташування військової техніки у житлових кварталах населених пунктів Новоласпа Донецької області та Первомайськ Луганської області. Тут вони виявили 3 броньовані машини (одну типу БТР, дві типу БМП), а також 5 одиниць броньованої техніки (МТЛБ).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...