"Младший сын Януковича действительно погиб тяжело и страшно": Мочанов розповів подробиці смерті сина президента-втікача

Відомий гонщик та волонтер впевнений, що Віктор Янукович-молодший був найбільш нешкідливим з усієї родини.

Віктор Янукович-молодший. Фото: 112 Україна.

Смерть молодшого сина екс-президента України Віктора Януковича була страшною. Про це заявив український волонтер і громадський діяч Олексій Мочанов в авторській програмі Дмитра Гордона "ГОРДОН" на каналі "112 Україна", передають Патріоти України.

"Погиб тяжело, страшно. И когда после этой истории меня набирали россияне и пытались что-то спросить по поводу подробностей... Но я не уполномочен их озвучивать", – сказав Мочанов. Він підтвердив, що Янукович-молодший провалився під лід і не зумів спливти.

"Провалился под лед и всплыл не в лунку, а рядом. И не хватило воздуха – задохнулся, утонул. А я просто скажу: из всех известных мне Януковичей, мне кажется, это был самый безвредный, и я бы не стал топтаться на его костях, обсуждать его. Он там себе ездил на гонках, и ездил, кстати, неплохо. Демонизируйте тех, кто реально был у власти. Маленький Витя был сыном своего отца, которого отец затащил в парламент", – додав Мочанов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...