Мочанов розповів, як ватажок сепаратистів "Моторола" знущається над загиблими (відео)

Органи вбитих бійців терористи відправляють на продаж.

Терорист Моторола. Фото: nikolaev-city.net.

Глава терористів "ДНР" на прізвисько «Моторола» знущався над вбитими українськими бійцями, підвішуючи за ноги їх тіла і намазуючи їх фосфором. Про це розповів відомий автогонщик та волонтер в зоні АТО Олексій Мочанов, передають Патріоти України з посиланням на ua-reporter.com.

«Коли ми були в терміналі, він брав труп — спочатку ми думали, що нашого бійця, але зараз не виключаю, що це був їхній — підвішував за ногу і мастив, с*ка, фосфором, щоб той світився в темряві... Ти не зрозумієш, що таке вночі ось цю ху*ню побачити...», - зазначив Мочанов.

За його словами, органи вбитих бійців відправляли на продаж. «Або ще приклад: Хоттабич забирає офіцера, який загинув на тій стороні. Привозять його в Дніпропетровськ, розкривають, а він порожній всередині, всі органи зняли на продаж... Ось ми з ким воюємо», - додав волонтер.

Нагадаємо, на окупованих бойовиками терористичної «Донецької народної республіки» територіях Донбасу зростає незадоволення діями так званої «влади ДНР» і безпосередньо її лідера Олександра Захарченка. Одна з місцевих мешканок заявляє, що так звана гуманітарна допомога РФ продається в магазинах, а сутички із «казаками» не вщухають. Крім того жінка запевняє, що російський бойовик «ДНР», командир батальйону «Спарта» Арсеній Павлов (Моторола) має «два борделі в Донецьку і склади з награбованим майном».

Бойовики пропонують українським військовим, котрі потрапили у полон, стріляти у своїх побратимів. Натомість обіцяють відпустити на волю. Таким чином терористи чинять психологічний тиск на полонених, знущаються з них. Про це розповів боєць 80-ї аеромобільної бригади Юрій Сова, котрий потрапив у полон під час боїв за донецький аеропорт. Він також був свідком того, як ватажок бойовиків на прізвисько «Моторола», після нелюдських тортур, застрелив Ігоря Брановицького.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...