Стильна малеча: У Києві провели тиждень дитячої моди (фото)

Діти демонстрували оригінальний одяг виробництва провідних українських дизайнерів і міжнародних брендів: повсякденний, карнавальний та вечірній, шкільну та спортивну форму.

Маленькі моделі. Фото: Пресс-служба Ukrainian Kid’s Fashion Week.

Казково красиві покази дитячої моди на оригінальних подіумах підкорили Одесу, Дніпро, Харків і Київ з 22 по 30 травня 2016 року. Це був вже другий в цьому році тиждень дитячої моди за участю 400 юних представників різних міст України - як дебютантів, так і досвідчених моделей, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Подіуми зі справжньої газонної трави і мініатюрні кролики, безпосередні та яскраві емоції дітей, які позують під прицілами десятка камер, краса ексклюзивних колекцій кращих дитячих брендів - так виглядали покази "Ukrainian Kid's Fashion Week сезон ЛІТО 2016". Діти демонстрували оригінальні вбрання виробництва провідних українських дизайнерів і міжнародних брендів: повсякденне, карнавальне та вечірнє вбрання, шкільну та спортивну форму, а так само оригінальні "фемілі луки".

У показі взяли участь колекції "Синій льон", Must Have, Bembi, Ольга Хитриченко, Софія Гец, Dirk Bikkembergs, Choupette, ANGEL, LC Waikiki, Little Hippie, Kid's Line, "Baby Line", Mimibook, Marasil, Lia Lea, " Наші діти "," Міні ", Betis, Original Marines, TANALI, CUCHERYACHI, Little Lovelies," 4 зайця "," М'ята ", Minimiss," Парасолька "," Умка ", TM Monkey, Krasovskaya Art Image, Krasovskaya Art Image, "Fantasy" від Ольги Арутюнян, "Модниця", "PANUNYA" і мережа супермаркетів "Антошка".

"Ukrainian Kid's Fashion Week" проходить під девізом "Робимо добрі справи і даруємо радість дітям - разом!". Даний проект активно розвиває дитяче модельне мистецтво в нашій країні, підтримує українських виробників дитячого одягу, а дітям додає впевненості в собі і вчить допомагати іншим. На зібрані кошти з продажу вхідних квитків і кастинг-фотосесій у всіх містах було куплено дороге устаткування - Інфузійний насос для ефективної хіміотерапії, який урочисто передали Головний лікар Київського міського клінічного онкологічного центру (в дитяче відділення), Клюсова Олександру Миколайовичу прямо на подіумі, в перший день показу в столиці.

В рамках тижня дитячої моди також відбувся конкурс українських костюмів, які демонстрували діти з Донецької та Луганської областей, а в Одесі дітки-переселенці підготували костюми моряків та морячок. Їх оцінювало журі: Ярослава Руденко, Катерина Винокурова, Tom Soda, Оксана Стебельська, Наталія Малиновська, Наталія Лебедєва, Гайдукова Катерина, Вікторія Штейнберг, Ольга Ксенофонтова, новаторські дизайнери та представники преси.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...