"Монитор трусится, думал, кот о стол чешется. Хотел бежать уже на улицу": Українці у мережі розповіли про землетрус із Румунії (відео)

У самій Румунії, де знаходився епіцентр землетрусу магнітудою 5,6 балів, зафіксовані руйнування.

У Румунії зафіксували руйнування. Фото:Facebook

Користувачі Youtube починають розміщувати ролики, які їм вдалося зняти під час підземних поштовхів в ніч на 24 вересня. Ті, хто не спав близько 2.00 ночі, відчули коливання:тряслися меблі, дзвенів посуд, передають Патріоти України.

Очевидці з різних міст відзначають, що землетрус тривав 10-15 секунд.

""2.12 ночи. Крайне неприятные ощущения. Монитор трусится, думал, кот о стол чешется. Смотрю – стул под жопой елозит, как резиновый! Капец! Надеюсь, повторных толчков не будет. Хотел бежать уже на улицу", - прокоментував за кадром один з користувачів.

Підземні поштовхи відчувалися в Київській, Херсонській, Запорізькій, Вінницькій, Миколаївській, Одеській, Дніпропетровській, Чернівецькій, Харківській, Чернігівській областях.
Епіцентр землетрусу магнітудою 5,6 знаходився в 153 км на північ від Бухареста і 44 км на захід від міста Фокшани на сході Румунії, повідомили в Європейському середземноморському сейсмологічному центрі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...