Морги для окупантів: У Донецьку побудують спецприміщення для зберігання тіл росіян, яких "там немає"

Відповідно до вимог співробітників російських спецслужб, такий комплекс має розміщуватись на ізольованій території, з жорстким пропускним режимом.

Для росіян у Донецьку побудують спеціальні морги. Фото: bezumno.ru.

В окупованому Донецьку планується будівництво комплексу спецприміщень для зберігання та ідентифікації тіл загиблих військовослужбовців Російської Федерації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Головне управління розвідки МО України.

Повідомляється, що 4 квітня у Ростові-на-Дону представниками ФСБ РФ проведено робочу нараду за участі "мера" Донецька Ігоря Мартинова, його заступника та "генерального прокурора "ДНР", де зокрема обговорювали недопущення витоку інформації про загиблих та поранених військовослужбовців ЗС РФ.

"Під час зустрічі Мартинов отримав завдання організувати спорудження у Донецьку комплексу спеціальних приміщень для зберігання та ідентифікації тіл загиблих російських військовослужбовців, у тому числі з використанням мобільної лабораторії визначення ДНК, яка прибула з Росії до 9 березня", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відповідно до вимог співробітників російських спецслужб, такий комплекс має розміщуватись на ізольованій території, з жорстким пропускним режимом, а Мартинов нестиме персональну відповідальність за витік будь-якої інформації щодо існування зазначеного комплексу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...