"Морпіхи "ДНР" тікають з передової: Новачків вразили трупи бойових побратимів

Вісім новоприбулих військовослужбовців "молодої республіки" заявили про небажання воювати.

Російські бойовики. Фото: uazmi.org.

З огляду на примусову мобілізацію і значні втрати протягом останнього тижня, залишається вкрай низьким рівень морально-психологічного стану в підрозділах 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти 1-го армійського корпусу "армії Новоросії". Про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

5 липня ц.р., під враженням від вивезення п’яти трупів та чотирьох важко поранених співслужбовців, самовільно залишили передові позиції та заявили про небажання продовжувати службу у бойових підрозділах вісім новоприбулих військовослужбовців 9 ошмс мп.

Встановлено також чергові факти мародерства та зловживання службовим становищем з боку командного складу з’єднань та частин 1 АК (Донецьк) під приводом “мобілізації приватного автотранспорту для потреб війни”. 4 липня ц.р., після чисельних скарг місцевих мешканців н.п.Горлівка, в ангарах ремонтної роти 3 окремого мотострілецького батальйону (Горлівка) 1 АК ЗС РФ співробітниками т.зв. МДБ “ДНР” було знайдено два легкових автомобіля з ознаками перефарбування, а також зміни агрегатних та кузовних номерів.

Під час спроби затримання, заступник начальника технічної частини 3 омсбр здійснив спротив із застосуванням ручної гранати та поранив одного “мдбєшника”. На захист свого підлеглого став особисто командир бригади, який не дозволив здійснити його арешт та вилучити автомобілі, “конфісковані для потреб війни”.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...