Мосьє нічого не чув? Журналіст розповів, як голова українського МЗС шокував відомого французького режисера

Павло Клімкін "відкрив Америку" Клоду Лелушу розповіддю про Будапештський меморандум.

Павло Клімкін. Фото:inforesist.org

Стало відомо, як український міністр закордонних справ Павло Клімкін шокував відомого французького режисера Клода Лелуша розповіддю про Будапештський меморандум. Про це написав журналіст Ростислав Демчук на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Журналіст повідомив, що Клімкін поспілкувався з Лелушем під час форуму "Ялтинська європейська Стратегiя" YES, що проходить зараз в українській столиці.

За словами журналіста, український міністр розповів французу про Будапештський меморандум, який не виконується. Раніше французький режисер не знав про існування цього документа, тому був шокований.

"Клімкін молодець. Просвітив французького кінопрофана", — резюмує Демчук.

Як відомо, Клод Лелуш — відомий французький режисер, сценарист і продюсер, автор знаменитого фільму "Чоловік і жінка", а також таких картин, як "Улюбленець долі", "Знедолені", "Увага, бандити!".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...