Мосійчук протестує проти версій, що теракт під "Еспресо" міг бути скерований проти когось іншого

Нардеп запевняє, що постраждав менше за інших виключно завдяки своєму загиблому охоронцю.

Ігор Мосійчук після замаху на його життя. Фото: Еспресо.

Нардеп від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук переконує, що теракт у Києві 25 жовтня був скерований виключно проти нього. Він також назвав брехнею припущення про те, що замах міг бути скоєним на когось іншого з постраждалих під час вибуху. Про це Мосійчук написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Зазначимо, раніше юристка-кримінологиня Ганна Маляр припустила, що вибух міг бути замахом на життя загиблого екс-підполковника міліції юридичного департаменту МВС Михайла Морміля, а не Мосійчука.

"Теракт під телеканалом "Еспресо" був направлений виключно проти мене. Так, я постраждав, мабуть, найменше. Мені посікло лише праву частину тіла, і не зачепило життєво важливих органів лише завдяки моєму охоронцю Руслану Кушніру", – написав нардеп.

"Що стосується випадкового перехожого, колишнього співробітника МВС Михайла Морміля, то він дійсно був лише випадковим перехожим. Це підтверджується тим, що мопед, у якому була закладена вибухівка, було підвезено за 20 хвилин до вибуху. Тобто, перед закінченням програми, у якій я брав участь", – пояснив Мосійчук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...