"Моторола спешит на помощь": Захарченко заявив, що відомий терорист рятує "ЛНР" від держперевороту

Незважаючи на деякі розбіжності між "молодими республіками" керівник однієї чомусь вирішив допомогти іншому. Або розвідати, чи не вдасться якось скористатися ситуацією там на свою користь.

Терорист Моторола. Фото: news.online.ua.

Ватажок самопроголошеної «Донецької народної республіки» Олександр Захарченко заявив, що батальйон «Спарта», очолюваний бойовиком «Моторолою», був перекинутий в «Луганську народну республіку» для запобігання там перевороту. Про це повідомляє «Лента.Ру», передають Патріоти України.

«Довелося перекинути підрозділ для вирішення їх проблем. Батальйон «Спарта» дійсно знаходився на території «Луганської народної республіки», - сказав Захарченко. Нагадаємо, раніше ватажок «ЛНР» Ігор Плотницький розповів главам «адміністрацій» міст і районів «ЛНР» про спроби здійснення переворотів в обох «республіках».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...