"Мотивация на низком уровне": Терорист "ДНР" поскаржився на провальну атаку бойовиків під Горлівкою

За словами терориста, бойовики, які воювали з початку війни їдуть геть, а на передовій все частіше опиняються "заробітчани", які воюють тільки за гроші.

Ілюстрація:news.online.ua

Бойовик ОРДО з позивним "Сват" розповів в соцмережі про серйозну нестачу боєприпасів, обмундирування і постачання на лінії фронту. Про це пише DonPress, передають Патріоти України.

Він розповів, що зараз мотивація особового складу знаходиться на дуже низькому рівні. Бойовики, які воювали з початку війни їдуть, а на передовій все частіше опиняються "заробітчани", які воюють тільки за гроші. Він підкреслив: "Рівень мотивації таких людей можете уявити".

"Сват" повідомив, що недавно бойовики почали висуватися на передову на декількох бойових засобах, проте завести все не вийшло через замерзання літньої солярки. Він додав, що на потрібну точку в результаті змогли виїхати тільки три знаряддя: "До позиції доїхало два. Стрельнуло одне. Один раз. За допомогою кувалди і викрутки".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...