Мовчазні віряни: Хресна хода зібралася на Європейській площі (відео)

Без гасел, церковних гімнів і провокативної поведінки учасники релігійної акції вишикувалися на одній із центральних вулиць столиці.

Хресна хода  - в Києві. Фото з відео: obozrevatel.com

У Києві на Європейській площі зібралися більше 200 учасників хресної ходи, організованої Українською православною церквою Московського патріархату. Про це 27 липня повідомляють Патріоти України з посиланням на "Українські новини" .

Зазначається, що станом на 8:55 віряни спокійно стояли, не співали церковні гімни і не викрикували гасла.

Поліцейські перекрили підходи до Європейської площі з боку вулиць Хрещатик і Грушевського, а також із боку Поштової площі.

На самій Європейській площі, на підходах до якої встановлені металодетектори, стоять близько 20 автомобілів патрульних поліцейських.

Раніше радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк оголосив, що з метою уникнення можливих провокацій на молебень на Володимирській гірці в Києві зможуть потрапити тільки громадяни України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...