"Может на хрен не Украину слать надо, а правителей?”: Донеччани нагадали Захарченку про його невиконані обіцянки

8 травня, напередодні пишних "республіканських" урочистостей Дня Перемоги, працівники залізниці запитували, коли Захарченко прокоментує затримку зарплати.

Парад бойовиків "ДНР". Фото: society.lb.ua.

Показні пафосні урочистості на окупованих територіях "ЛДНР", задоволені обличчя ватажків "республік" і напомаджені ряджені "добровольці" все більше дратують мирних жителів, які місяцями виживають без зарплат, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

Апологети "ДНР" просять жителів Донецька, Дебальцевого, Іловайська та інших міст почекати поліпшень ще трохи. Цікаво, що подібні заклики стали з'являтися в пабліку залізничників окупованих територій, які з лютого не отримують зарплату. Деякі, правда, отримали виплати - 500 рублів.

Все у нас будет хорошо! Будут зарплаты! Будет работа! Только не все сразу - всему время. Будем оптимистами!” – пише в соцмережі прихильник “русского мира” Володимир Кузяєв. З гіркою іронією йому відповідають: “Дорогие железнодорожники "ДНР"! Поздравляю вас с наступающим днем республики! Днем свободы!!! Днем свободы от работы, от зарплаты, от нормальной мирной жизни! Ура товарищи!"

“Ура! Ура! Ура! Идем ко дну”. “У вас, наверное, еще есть за что хлебушек покупать, если вы так оптимистично рассуждаете”, – коментують донеччани.

8 травня, напередодні пишних "республіканських" урочистостей Дня Перемоги, працівники залізниці запитували, коли Захарченко прокоментує затримку зарплати. Люди вже на межі і готові вийти з бунтами, розуміючи, що можуть виявитися в катівнях "МДБ ДНР". “500 рэ и то не всем. Живем и ни в чем себе не отказываем”.

“Как вы надоели Бате своими вечными проблемами и нытьем, у него других проблем невпроворот: очередной бизнес отжать, матпомощь и гуманитарку с рашки освоить”. “C февраля не дали ни копейки, кроме одной пайки гумки”.

“Из-за таких упертых баранов с Енакиево, скулящих : "на хер Украина", 27000 железнодорожников сидят без зарплаты. Ты предложи что-то взамен Украины людям, поясни что делать, где брать бабки, чем кормить семью. Может на хрен не Украину слать надо, а правителей?”

“А ваше "денег нет, это временно." Это сколько? у людей просто уже терпения нет. Сколько можно сидеть без ЗП?!? Это ж просто издевательство какое-то”, – пишуть донеччани.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...