Мрія кожного ласуна: Під Парижем відкрили котедж, цілком зроблений з шоколаду (фото)

Усередині котеджу з шоколаду зроблено все: від стін і даху до каміна, комод, годинник, чашки і книги. Є навіть шоколадна люстра.

Ніч у Chocolate Cottage обійдеться в 50 євро. Фото: Daily mail.

У французькому містечку Севр, під Парижем, відкрився Chocolate Cottage - житло, повністю зроблене з шоколаду. У ньому можна забронювати місце і залишитися на ніч, передають Патріоти України.

Як пише Daily Mail, зроблений з 1,5 тонни шоколаду котедж розташований в скляному будинку - L'Orangerie Ephémère - в садах Cité de la Céramique. Його площа 18 квадратних метрів і він може вмістити чотирьох гостей.

Найголовніша особливість будинку - все шоколадні елементи в ньому їстівні. Він був спроектований і виготовлений майстром шоколадних скульптур Жаном-Люком Деклюзо.

Усередині котеджу з шоколаду зроблено все: від стін і даху до каміна, комод, годинник, чашки і книги. Є навіть шоколадна люстра. Більш того, поряд з будинком знаходяться ставок і клумба, також зроблені з шоколаду.

«Я ніколи не думав, що у мене буде можливість побудувати шоколадний будиночок в натуральну величину для мандрівників, які зможуть там заночувати. Сподіваюся, гостям сподобається можливість пожити в солодкому і унікальному місці», - заявив Деклюзо.

Будиночок можна забронювати на сайті Booking.com всього на дві ночі - 5 і 6 жовтня. Ніч в Chocolate Cottage обійдеться в 50 євро.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...