"Ми аналізуємо цю інформацію": У Путіна відреагували на опубліковані Савченко списки

При цьому прес-секретар президента РФ підкреслив, що гальмують процес обміну бойовики "ЛДНР" або українська сторона, а у Кремлі до цього аж ніяк не причетні.

Дмитро Пєсков. Фото: uapress.info.

У Кремлі мають намір проаналізувати оприлюднений народним депутатом України Надією Савченко список громадян РФ, затриманих в Україні. Про це журналістам повідомив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, відповідаючи на запитання УНІАН, чи має намір влада РФ звільняти цих людей. Новину передають Патріоти України.

«У мене немає сумніву, що це так чи інакше аналізуватиметься. Звичайно, я не можу виключити, що в тій чи іншій формі відбудеться обмін думками під час роботи Контактної групи, (її) відповідних підрозділів», - сказав Пєсков.

Відповідаючи на запитання, що заважає провести обмін, він зазначив, що в цьому випадку можна дорікнути представникам ОРДЛО або України. Нагадаємо, вчора, 10 січня, Савченко на своїй сторінці у Facebook оприлюднила списки полонених українських військових на окупованому Донбасі, а також списки бойовиків, заарештованих владою України. Також вона оприлюднила список громадян РФ, до якого включено 102 прізвища, які заарештовані у зв'язку з боями на Донбасі у 2014-2016 роках.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...