Ми були гарматним м'ясом: Російський найманець розповів, як воював за терористів на Донбасі

Троє з десяти осіб, з якими воював росіянин, повернулися в РФ у домовинах, ще п'ятеро – покаліченими. Тільки двоє залишилися фізично неушкодженими.

Російський найманець Андрій Камаєв. Фото:https://www.currenttime.tv

Уродженець Свердловської області Росії 49-річний Андрій Камаєв розповів, як воював на Донбасі на боці бойовиків в 2014-2015 роках. Про це повідомляє Настоящее время, передають Патріоти України.

На Донбас Камаєв прибув у кінці вересня 2014 року. Він вважав, що воює проти "фашистів і нацистів", і тим самим йде по стопах свого діда-розвідника. Також росіянин хотів допомогти відновити "русский мир" і не допустити можливого розширення НАТО. 1 лютого 2015 року Камаєв втратив ногу в боях за Дебальцеве.

За словами росіянина, в 2014 році на власні гроші він купив військову форму і полетів у Ростов-на-Дону, а звідти приїхав на Донбас. Після прибуття Камаєву видали старий автомат Калашникова та 10 набоїв до нього. Як раз вистачить, каже він, щоб "вистрілити і втекти".

Камаєв заявляє, що його вразив "хаос", з яким йому довелося зіткнутися, але він кілька місяців з ентузіазмом провів в окопах. За службу, за його словами, йому заплатили лише один єдиний раз: він отримав 15 тисяч рублів за бої в жовтні 2014 року.

Камаєв каже, що на передовій була відсутня чітка структура командування. Єдиним їх завданням було виснажити українську армію, утримати позиції і, по можливості, просунутися далі. Можна зробити висновок, що підрозділ, у якому воював росіянин, використали в якості гарматного м'яса.

Троє з десяти осіб, з якими воював росіянин, повернулися в РФ у домовинах, ще п'ятеро – покаліченими. Тільки двоє залишилися фізично неушкодженими.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...