"Ми маємо очистити країну від крадіїв": Саакашвілі заявив, що останнім часом рівень корупції в Україні виріс (відео)

Губернатор Одещини вважає, що очистити країну від корупції не менш важливо, ніж дороги - від снігу.

Михайло Саакашвілі. Фото: vchaspik.ua.

На думку голови Одеської ОДА, за часів Януковича ситуація з корупцією була краще. Голова Одеської ОДА видповів на заяву Кононенка про те, що Саакашвілі має займатися організацією прибирання снігу та ремонту доріг на Одещині, передають Патріоти України з посиланням на Depo.Одеса.

Таку заяву губернатор Одещини зробив під час інтервью одному з українських каналів. "Я відчитуюсь кожен день перед народом України. Дарма якийсь політик Києва вважає, що моя відповідальність в тому, щоб тільки чистити сніг, муніципальна відповідальність. Це муніципальна відповідальність. Але і снігом ми теж займаємось. До речі, це відповідальність Укравтодора. Я зробив, що міг", - сказав Саакашвілі.

Також голова Одеської ОДА заявив, що працювати буде легше, якщо країну очистити від чиновників-крадіїв. "Дарма вони думають, що ми будемо мовчати. Ми маємо очистити країну від крадіїв. І це важливіше, ніж очистити дороги від снігу. Від снігу можна очистити ефективніше, коли вони не будуть красти", - зазначив чиновник.

Губернатор Одещини висловив і свою думку стосовно корупції в країні та регіоні, зазначивши, що при Януковичі часом було краще. "Багато речей, в тому числі і корупція реально стали гіршими. При Януковичі комусь давали і справа вирішувалась. А зараз і цього немає. Гроші вимагають, а справи не вирішуються."

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...