"Ми на порозі масштабного наступу, а бійців на передовій катастрофічно мало", - Юрій Касьянов

Противник закінчив підтягувати резерви. Ближче до передової розміщує бронетехніку. Накопичив запаси боєприпасів. У лікарнях звільняють місця для поранених. Поповнюють запаси знеболюючих і протишокових засобів, повідомив волонтер.

Юрій Касьянов. Фото:gordonua.com

Ситуація на фронті продовжує загострюватися - Україна на порозі повномасштабної наступу. І найбільша проблема в тому, що зараз на передовій дуже мало українських військових. Про це в коментарі сказав волонтер і військовий експерт Юрій Касьянов, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

Ситуація на фронті не тільки загострилася. Я б навіть сказав, що ми стоїмо на порозі масштабного наступу ворога. Противник закінчив підтягувати резерви. Ближче до передової розміщує бронетехніку. Накопичив запаси боєприпасів. У лікарнях звільняють місця для поранених. Поповнюють запаси знеболюючих і протишокових засобів, - розповів волонтер.

При цьому він додав, можливо, підготовкою ворог намагається залякати українську владу. При цьому волонтер зазначив, що зараз на передовій мало бійців, щоб відбити серйозну атаку.

"Людей мало. Навіть при тому, що досі не демобілізувалася шоста хвиля. Бойові частини на передку укомплектовані відсотків на 60. Місцями людей не вистачає катастрофічно. Тих, хто повинен стояти біля кулемета. Бути на посаді", - розповів Касьянов.

Також він додав, що велика проблема полягає в неправильній стратегії. "У нас зараз політика тупого стримування противника. Справжня війна починається раптово. А ми сидимо і чекаємо.

В даний час керівництво держави втрачає довіру суспільства. Я думаю, що ми зараз на порозі подій, які будуть супроводжуватися великою кров'ю", - зазначив волонтер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...