Ми живемо за часів останніх деспотів: Відомий журналіст вказав на унікальність моменту

Ліквідація Кім Чен Ина призвела б до кінця тоталітарного режиму в Північній Кореї. При цьому інші деспотичні лідери могли б на прикладі КНДР зрозуміти, яке майбутнє їх чекає.

Олександр Невзоров. Фото: aif.ru.

Відомий російський журналіст Олександр Невзоров вважає, що зараз настав дуже цікавий час, коли світ спостерігає за кінцем останніх авторитарних і тоталітарних режимів. Про це він сказав в ефірі радіостанції "Ехо Москви", передають Патріоти України.

Зокрема, коментуючи ймовірність ядерної війни між КНДР і США, Невзоров сказав: "Взагалі дивно з цією війною. Я не розумію – чого хочуть "котики"? Чому зволікають? Адже ліквідація цього пухкого хлопця корейського, вона б вирішила – крім того, що вона вирішила б дуже багато проблем, але вона запропонувала б нам унікальний за своєю науковою значимістю наочний посібник – що буває з тоталітарним, авторитарним режимом, з деспотією, коли в ньому руйнують центральний стрижень".

За словами журналіста, ліквідація Кім Чен Ина призвела б до кінця тоталітарного режиму в Північній Кореї. При цьому, говорить Невзоров, інші деспотичні лідери могли б на прикладі КНДР зрозуміти, яке майбутнє їх чекає.

"Ми живемо в унікальний час, ми живемо під час останніх деспотів, так? Ось таких, як ця плеяда, яку пропонує нам сьогоднішня реальність, вже більше ніколи в історії людства не буде", - підкреслив Невзоров, зазначивши, що частково це пов'язано з появою інтернету. Нагадаємо, останнім часом ситуація навколо КНДР загострилася. США направили свій авіаносець до корейського півострова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...