"На Авдіївську промзону стоїть черга із підрозділів, які бажають поїхати саме туди", - снайпер-контрактник

Бійці, які знаходяться не на передовій, фактично виконують функції сторожів, щоб місцеві не розтягнули на дрова укріпрайони, в які вкладено мільйони.

У промзоні Авдіївки. Фото: ЕРА.

Добровольці-контрактники в зоні АТО хочуть потрапити на передову. Про це розповів службовець за контрактом, снайпер Центру спеціальних операцій Руслан в інтерв'ю Дзеркалу тижня, передають Патріоти України.

"Всі хочуть на передову. Я тобі скажу, що на авдіївську промзону стоїть черга із підрозділів, які бажають поїхати туди. Під час відбору групи в Авдіївку в нашому підрозділі всі бійці пересварилися, тому що кожен хотів поїхати. Але потрапити туди можуть далеко не всі, оскільки, як правило, беруть тільки людей з досвідом", - сказав він.

"Основна маса атошників зараз сидить на позиціях другої і третьої лінії (оборони. - Ред.). Ними ніхто не займається, там "аватарство" (пияцтво. - Ред.) процвітає. Хлопці фактично виконують функції сторожів, щоб місцеві не розтягнули на дрова укріпрайони, в які вкладено мільйони", - зазначив боєць. "Я взагалі не розумію, навіщо заганяти на війну тих, хто не хоче туди йти. Тим паче, що є багато мотивованих людей, готових воювати", - підкреслив Руслан.

"Щонойменше їх необхідно чимось зайняти - інструкторів привозити, регулярні стрільбища проводити. А солдати найчастіше самі по собі: багато за всю ротацію навіть жодного разу пострілу по мішенях не зробили", - заявив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...