На Чернігівщині поліцейські зазнали важких поранень під час затримання озброєних злочинців

Після нападу зловмисники намагалися втекти, але поранені поліцейські викликали підмогу.

Національна поліція на Чернігівщині. Фото: npu.gov.ua.

У Чернігівській області в одному з сіл Куликівського району, поліцейським при затриманні злочинців був вчинений опір. Зловмисники нанесли трьом правоохоронцям ножові поранення. Для їх затримання поліцейські змушені були застосувати зброю. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Чернігівській області, передають Патріоти України.

Під час розслідування вбивства 70-річної жінки співробітники поліції проводили оперативні заходи в одному з сіл Куликівського району. При спробі перевірити документи у двох підозрілих громадян, невідомі вчинили опір. Вони накинулись на правоохоронців з ножами, завдавши їм тяжких тілесних ушкоджень. Після нападу зловмисники намагалися втекти, але поранені поліцейські викликали підмогу.

«При затриманні зловмисників, які знову намагалися напасти на поліцейських і завдати їм ножові поранення, співробітники Ніжинського відділу поліції застосували табельну вогнепальну та травматичну зброю. В результаті обидва нападники з вогнепальними пораненнями ніг були затримані», – йдеться в повідомленні Нацполіції.

Наразі троє поліцейських знаходяться у лікарні, де за їх життя борються лікарі. За даними фактами поліція відкрила кримінальне провадження за посягання на життя співробітника правоохоронного органу. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічно. Також двох підозрюваних звинувачують у вчиненні вбивства.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...