На добровільно-примусовій основі: Луценко наказав перевірити всіх прокурорів на наркотики

"Дзвіночком" для перевірки стало викриття працівника місцевої прокуратури у Запорізькій області, який "не тільки сам вживав наркотики, при чому на листках із кримінального провадження, але й схиляв інших до вживання".

Юрій Луценко. Фото: РБК.

Усі співробітники органів прокуратури повинні пройти перевірку на наркотичну залежність. Відповідне розпорядження дав генеральний прокурор Юрій Луценко під час наради за підсумками 2016-го року, передають Патріоти України із посиланням на gazeta.ua.

"Прошу всі обласні прокуратури провести перевірку на наркозалежність усіх підлеглих. Відповідні методики існують. Розумію, що це не передбачено нашим бюджетом. Тим не менше, добровільно чи примусово, щоб всі працівники прокуратуратури здали кров, волосся, нігті на ступінь наркозалежності", - заявив Луценко.

"Дзвіночком" для перевірки стало викриття працівника місцевої прокуратури у Запорізькій області, який "не тільки сам вживав наркотики, при чому на листках із кримінального провадження, але й схиляв інших до вживання". Зараз він під вартою. Від прокурора Запорізької області Луценко вимагає особистого контролю за цією справою.

"Це нечувана ганьба для прокуратури... Усіх - від місцевої, регіональної, потім і Генеральної прокуратури - перевірити на причетність до цієї зарази", - наголосив генпрокурор.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...