На Донбасі двоє російських військовослужбовців намагалися накласти на себе руки через виснаження, - розвідка

Командири найманців спробували видати факти спроб самогубств, як результати необережного поводження зі зброєю.​

Через виснаження російські найманці на Донбасі намагалися звести рахунки з життям. Ілюстрація:http://uapress.info/

"За попередніми результатами роботи комісії Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ підготовлено матеріали на більше як 30 офіцерів для розгляду на атестаційних комісіях щодо усунення їх з посад, пониження у військовому званні за приховані злочини та правопорушення, скоєні ними особисто або з їх вини." Про це повідомляє прес-служба ГУР Міноборони України у Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

Представниками комісії у з’єднаннях і частинах 1, 2 АК виявлено на зберіганні велику кількість не облікованої зброї і боєприпасів, які були підготовлені для продажу цивільним особам з метою власного збагачення російських офіцерів. Зокрема, у 100 окремій мотострілецькій бригаді (Донецьк) 1 АК окремо зберігалась не облікована стрілецька зброя, боєприпаси, у т.ч. крупнокаліберні кулемети “Утёс” підготовлені для продажі.

Психологічне виснаження особового складу російських окупаційних військ призводить до зростання випадків суїциду серед військовослужбовців. 26 березня ц.р. відмічені дві спроби самогубства у складі 1 окремої мотострілецької бригади (Кальміуське) 1 АК та 4 окремій мотострілецькій бригаді (Алчевськ) 2 АК. Командири намагаються видати факти спроб самогубств, як результати необережного поводження зі зброєю.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...