На Донбасі є люди, які приховали прапорці "ДНР", - боєць АТО

Військові обурені тим, що влада майже нічого не робить для протидії потужній російській пропаганді.
Російська пропаганда. Фото: drohobyczer-zeitung.com.

Через дії російської та сепаратистської пропаганди на підконтрольному України Донбасі досі залишаються люди, які таємно відчувають симпатії до бойовиків так званої "ДНР". Про це "Апостроф" розповів боєць АТО, що побажав залишитися неназваним, передають Патріоти України.

На думку військового, головна проблема - відсутність в Україні єдиної концепції протистояння ворожій пропаганді, в тому числі, на Донбасі. "Треба змінювати світогляд населення на тій стороні. І як мінімум заглушити сигнал (антиукраїнських ЗМІ, - ред.)", - заявив боєць. Він також згадав, як його підрозділ торік перебував в Сумській області біля невеликого населеного пункту. Єдина антена, яка була у місцевих жителів, ловила лише російський Перший канал. Тепер військовий служить в Донецькій області, і там, де стоїть його частина, в ефірі - козацьке радіо.

"Найголовніший елемент - мирне населення, ось ми заходимо в магазин, а нам плюють (в спину, - ред.). Падає моральний дух, воювати за кого? Половина налаштовані, як, пам'ятаєте, було в "Весіллі в Малинівці"- влада помінялася, шапки познімали. Вважають: прапорець днрівський приховати, пацани прийдуть, дістанемо, А поки нехай український висить", - пояснив боєць АТО.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...